Nieuwe trailer toont nog maar eens het potentieel van GreedFall

do 11/07/2019
Praga
0 reacties

Ze zijn goed bezig daar bij Focus Home Interactive. A Plague Tale Innocence was een schot in de roos en ook The Sinking City is best te pruimen. Ook voor de Parijse studio Spiders hun nieuwe RPG GreedFall ziet de toekomst er (in onze ogen) rooskleurig uit.

Het verhaal in GreedFall gaat als volgt. De oude wereld ligt op sterven en de vermoeide bevolking wordt geteisterd door een onstopbare ziekte. De enige hoop is gevestigd op geruchten over een geneesmiddel dat mogelijk gevonden kan worden op het recent ontdekte eiland Teer Fradee. Samen met je neef Constantin D’Orsay en andere facties met elk hun eigen doelen en geheime agenda’s reis je naar een nieuwe wereld die sijpelt van magie. Sluit jij je aan bij één van de nieuwe kolonies, of help je de inboorlingen in hun strijd voor onafhankelijkheid?

Vrijheid en keuzes staan centraal bij GreedFall. Jouw keuzes bouwen vriendschappen, breken allianties, lossen conflicten op en vormen de toekomst van het eiland. Tijdens de verkenning van deze nieuwe wereld zal je meer nodig hebben dan skills in gevechten. Of je nu een dialoogkeuze maakt, voor een stealthy benadering gaat of een bepaalde compagnon kiest; het heeft allemaal invloed op de uitkomst.

GreeFall ligt op 10 september in de rekken, en dit op PlayStation 4, Xbox One en pc.

Releasedatum
10/09/2019
Beschikbaar voor