s
r
 

Nieuwe trailer toont alle nieuwigheden die je mag verwachten in F1 2020

Dit jaar kunnen de fans van de Formula 1 wederom aan de slag met een videogame gebaseerd op hun favoriete motorsport. Dit jaar viert Codemasters trouwens de carrière van F1-legende Michael Schumacher. (Al blijft voor ons Senna nog steeds de absolute nummer 1, maar bon).

In deze nieuwe trailer krijgen we alle nieuwigheden te zien die we in F1 2020, die heel binnenkort in de rekken ligt, mogen verwachten. En dat zijn er verrassend veel voor een game die eigenlijk zo goed is dat je je blijft afvragen hoe de ontwikkelaars het voor mekaar krijgen om elk jaar opnieuw een betere game af te leveren.

De game biedt onder andere twee nieuwe circuits, Hanoi Circuit en Circuit Zandvoort, de manager-functie My Team, verbeterde on-track-opties, de terugkeer van split-screen, klassieke wagens, en heel veel meer.

De trailer begint met het tonen van de nieuwe driver-manager-functie My Team, inclusief het aanpassen van wagens, de coureursmarkt en de teamfaciliteiten. Voordat spelers de baan op gaan, moeten ze belangrijke beslissingen maken die de motivatie van coureur en personeel versterken, om vervolgens geld te verdienen voor het verbeteren van faciliteiten, upgraden van auto-onderdelen en in dienst nemen van nieuwe teamleden.

De trailer benadrukt ook de vrijheid die spelers hebben om hun eigen keuzes te maken. De aanpassingsopties van F1 2020 bieden spelers namelijk meer controle over de manier waarop ze willen racen, van F2-integratie tot kortere seizoenen. Moeite om Monaco en Baku te halen? Profiteer van kortere seizoenen met 10 of 16 races. Voor nieuwkomers zijn er vereenvoudigde menu’s en rij-ondersteuningsopties, als aanvulling op de core handling van F1 en F2™.

F1 2020 biedt diverse on-track-verbeteringen die zijn gebaseerd op feedback van zowel coureurs als spelers. Net als in het echt kunnen spelers met een druk op de knop ERS activeren voor een meer natuurlijke manier van manoeuvreren. Op verzoek van de F1-community, introduceert de game ook een virtuele achteruitkijkspiegel die het makkelijker maakt tegenstanders op te merken en aanvallen van rivalen af te slaan.

Met de geheel nieuwe Podium Pass kunnen spelers racen, punten verdienen en dingen ontgrendelen om te game nog meer personaliseren. Tijdens elk seizoen kunnen spelers gratis aanpassingsopties ontgrendelen door in hun favoriete game-modes te racen en XP te verdienen. Deze cosmetische aanpassingsopties zijn onder andere autokleuren, race-kleding, zoals handschoenen, overalls en helmen, en podium-emotes.

Releasedatum
07/10/2020

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments