Nieuwe PUBG-map bevat vernietigbare omgevingen

di 14/01/2020
Praga
0 reacties

Ondanks de stevige concurrentie van Fortnite, Apex Legends en een paar andere toppers in het Battle Royale-genre, weet PUBG verdomd stevig stand te houden. Zou het feit dat PUBG meer mappen heeft en eigenlijke de enige met een realistische aanpak is daar voor iets tussenzitten? Het kan! PUBG is uiteraard nog steeds een van de grondlegger, misschien zelfs de grondlegger, van het genre en hoeft zich niet meer te bewijzen (vinden wij).

Anyway wat er ook van moge zijn, er zou een nieuwe map op komst zijn, genaamd Karakin, die ons meepakt naar het Midden Oosten. Dit op zich is misschien niet speciaal, maar wat wel uniek en cool is, is dat deze map vernietigbare omgevingen zou hebben. Gedaan dus met die kerels die in de badkamer of op het toilet schuilen, we keilen er een nieuwe Sticky Bomb tegen en blazen hen letterlijk van de pot.

Volgens bepaalde bronnen zou de map een 2x2 km-map zijn, de helft van Sanhok (4×4) dus, vernietigbare omgevingen hebben en Black Zones. Meer dan waarschijnlijk zou de map live gaan bij de start van Season 6: Shakedown. Door de grootte van de map zouden er ook niet meer dan 64 spelers tegelijk aan de slag kunnen.

Releasedatum
07/12/2018
Beschikbaar voor