Nieuwe The New Mutants-trailer verrast X-Men fans

vr 13/10/2017
Praga
0 reacties

De voorbije jaren verwende Century Fox’s X-Men franchise vriend, en soms ook vijand, met een aantal schitterende films en verrassende mutanten in het X-Men universum. Met de film Logan kwam er een eervol einde aan de carrière van Xavier en Wolverine. Maar elk einde is meteen ook het begin van iets nieuws...

Of The New Mutants de die hard X-Men fans zal kunnen bekoren, dat weten we in april 2018. In afwachting serveert de filmstudio ons een nagelnieuwe trailer van The New Mutants.

Fox' nieuwste in het X-Men universum, New Mutants dus, is reeds de elfde film in de populaire X-Men franchise. De focus ligt deze keer op vijf jonge mutanten die hun krachten moeten bundelen om te kunnen ontsnappen uit een ultra-geheime overheidsinstelling.

De film is geïnspireerd op de personages die ontworpen werden door Chris Claremont en artiest Bob McLeod in 1982. Het vijftal maakte zijn eerste opwachting trouwens in Marvel Graphic Novel #4. Met succes zo bleek! Ze kregen immers hun eigen serie, die liep van 1983 tot 1991. In 2003 werd besloten om een tweede Mutants-reeks uit de grond te stampen.

En volgend jaar dus de film.