Nieuwe Hitman 3-locatie neemt ons mee naar Chongqing, China

Chongqing is een nieuwe locatie in Hitman 3, en neemt ons en vooral Agent 47 mee naar de regenachtige, neonverlichte straatjes van een Chinees transportcentrum vol winkels, eetkraampjes en geheime steegjes.

Dankzij de eigen Glacier-engine van IO Interactive zal Hitman 3 er fraaier uitzien dan ooit met verbeteringen voor belichting, reflecties, animaties en AI. Chongqing toont ook de nieuwe watereffecten, zoals de regendruppels die Agent 47 raken en zijn kleding nat maken, wat allemaal bijdraagt aan de overtuigingskracht van de Hitman 3-ervaring.

Op next-gen consoles draait Hitman 3 in een 4K-resolutie met 60 frames per seconde en HDR-ondersteuning. De nieuwste 'Under The Hood'-trailer toont de gloednieuwe locatie en soepel verlopende gameplay-momenten die de verfijningen van de interactie-animaties en AI demonstreren, naast de ‘crowd’-technologie van de Glacier-engine waarmee tot 300 computergestuurde personages tegelijk op een locatie kunnen verschijnen.

Hitman 3-spelers kunnen locaties uit de vorige games in de trilogie importeren om alle 20+ locaties op één plaats te verzamelen. Alle verbeteringen aan rendering, animatie en AI die met Hitman 3 worden geïntroduceerd, kunnen in alle drie de games worden toegepast, waardoor Hitman 3 de ultieme plek is om de hele World of Assassination-trilogie te spelen.

Hitman 3 verschijnt op 20 januari 2021 voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox One, Google Stadia en pc.

Releasedatum
01/20/2021

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments