Nieuwe gameplay trailer maar nog geen releasedatum voor Biomutant

Het is reeds een poosje stil rond Biomutant, maar gelukkig komt daar met de release van deze nieuwe, bijna 10 minuten durende, gameplay trailer verandering in. 

Biomutant neemt ons mee naar een post-apocalyptische wereld bevolkt door antropomorfe dieren. Een beetje zoals in de turn-based strategiegame Mutant: Year Zero zeg maar. In deze game kruipen we in de pels van een volledig personaliseerbare wasbeer. Zijn taak is het redden van The Tree of Life die langzaam sterft vanwege het falende ecosysteem.

Biomutant heeft een uitgestrekte open spelwereld om te exploreren, een breed scala aan personages en lokale stammen die ons door het verlenen van gunsten, en het al dan niet tot een goed einde zien te brengen van diverse opdrachten of gewoon geweld toegang moeten geven tot de wortels van de boom zelf. Deze zijn diep in elk territorium ingebed.

Dialoogkeuzes, acties en reacties zullen een invloed hebben zijn op een 'karma'-systeem dat de ruggengraat van het avontuur vormt en grote gevolgen heeft voor zowel het spelerspersonage als de bewoners die ze tegenkomen.

Releasedatum
01/02/2019
Beschikbaar voor

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments