Nieuwe gameplay-beelden, tegenstanders, omgevingen en missies in Outriders-videodagboek

We blijven het herhalen, Outriders heeft alles in huis om een vette coole looter RPG-shooter te worden, daar twijfelen we absoluut niet aan. Wat we echter nog missen is de kers op de taart. Noem het gerust de crème de la crème die de game iets magisch en memorabels geeft waarmee je gaat uitpakken bij je vrienden. We hebben uiteraard nog meer dan tijd genoeg tot de release en er valt nog heel wat te vertellen en te ontdekken over deze game, waaronder de vierde klasse bijvoorbeeld.

De “Journey and Structure”-feature biedt een diepere blik op de campaign, side-quests, je metgezellen en het reissysteem in Outriders. Daarnaast onthult de video enkele nieuwe omgevingen en vijanden.

De spelwereld en spelervaring in Outriders is gigantische. Niet alleen wat betreft de uren gameplay maar ook wat betreft de afstanden die je in de loop van het duistere scifiverhaal overbrugt. De campaign voert je op een epische reis over Enoch, een woeste wereld waarin al het leven op mysterieuze wijze een hyper-evolutie is ondergaan om de mensheid van het planeetoppervlak te vegen. Je leeft niet alleen tussen de mensen en geheimen van een mensenkolonie maar reist vanaf daar ook naar de verre uithoeken van de planeet, inclusief mysterieuze jungles en meedogenloze woestijnen. Daarbij verwerf je coole powers en doe je ontdekkingen die alles zullen veranderen.

Releasedatum
07/02/2020
Beschikbaar voor

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments