Nieuwe Elder Scrolls Online-expansion bevat draken en een nieuwe klasse

wo 16/01/2019
Praga
0 reacties

Op 4 juni krijgen we een nieuwe expansion voor The Elder Scrolls Online, getiteld Elsweyr. Deze expansion brengt draken naar het online universum van The Elder Scrolls en voegt daar ook een nieuwe klasse, de necromancer, aan toe.

Elsweyr werd bevestigd als een nieuw hoofdstuk in de Elder Scrolls Online-wereld door Zenimax Online gedurende een live stream. De expansion verschijnt op alle platformen en dit op 4 juni 2019. Echte fans kunnen deze al pre-orderen in diverse edities voegt het team er aan toe. 

Wat Elsweyr uniek maakt is dat het deel uitmaakt van wat Zenimax omschrijft als de Season of the Dragon, waarbij het hele verhaal alle updates die dit jaar verschijnen zal bepalen. Zo verschijnt ook het Wrathstone DLC dungeon pack in Q1 en verschijnt het nieuwe hoofdstuk zoals gezegd in Q2, meerbepaald 4 juni. Later dit jaar, in Q3, verschijnt er nog een DLC dungeon pack en een story zone in Q4.

Elsweyr bevat nieuwe verhaallijnen, adventures en challenges waaronder:

- Een uitgebreide nieuwe zone, Elsweyr, die je qua grootte en omvang kan vergelijken met het vorig jaar verschenen Summerset
- Een epische main story quest line, goed voor zo'n 30 uur aan avonturen die passen in het Season of the Dragon, plus een heleboel nieuwe side quests en exploratie-mogelijkheden
- Een krachtige nieuwe klasse: de Necromancer, op verzoek van de community
- Een uitdagende nieuwe 12-speler trial: Sunspire
- Nieuwe World Events: Dragon Attacks
- Een aantal unieke Delves, Public Dungeons en stand-alone quests
- Uiteraard flink wat aanpassingen en updates om de game nog aangenamer te maken voor de spelers

Releasedatum
17/03/2015
Beschikbaar voor