s
r
 

Nieuwe DOOM Eternal-video toont een pak nieuwe features waaronder Empowered Demons

Fans van razendsnelle actie, bloederige taferelen, rondvliegende ledematen en horden demonen, die weten al langer dan vandaag dat DOOM Eternal hun ding is. Vandaag pakt Bethesda uit met een nieuwe video waarin we kennismaken met de nieuwe features, Empowered Demons, Event Series 3, single player-campaign updates, Batllemode-veranderingen en meer.

We lijsten de updates, en dat zijn er heel wat, even op hieronder:

  • Empowered Demons – Wraak gedode Slayers door empowered varianten van demonen te doden die die spelers uitschakelden. Deze demonen bieden een grotere uitdaging en geven grote hoeveelheden ressources en bonus XP wanneer ze worden verslagen.
  • Event Series 3 – Vandaag gaat Event Series 3 van start in DOOM Eternal, ook wel het Precious Metals-evenement genoemd, met nieuwe cosmetics waaronder de MC Pain Master Collection. Spelers kunnen nu aan de slag in de Battlemode, Campaign of gewoon wekelijkse uitdagingen voltooien om hun voortgang in het evenement te verbeteren.
  • Single player Quality-of-Life verbeteringen – Update 1 behandelt enkele van de belangrijkste die de community aangaf. Sommige van deze veranderingen omvatten uitgebreide demonen-tutorials, de mogelijkheid om verticaal in het water te dashen en het verminderen van giftige damage tijdens het zwemmen.
  • Battlemode-updates – een reeks functies die zijn ontworpen om de Battlemode-ervaring te verbeteren: 

- Sterfgevallen in Battlemode tonen nu een overlijdensrapport om spelers te laten zien wat hen heeft gedood
- Prestige-sterren verschijnen nu onder de spelerskaart om de meest toegewijde spelers te markeren
- Problemen met latentie en vertraging opgelost
- Tutorials verschijnen nu voor alle spelers wanneer Battlemode voor de eerste keer wordt gespeeld
- Echelon Leveling voor spelers op het maximale niveau

Releasedatum
03/20/2020

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments