Nieuwe dino's maken hun intrede in Jurassic World Evolution

do 13/12/2018
Praga
1 reacties

Wie is er geen fan van dino's? Inderdaad, iedereen is fan van dino's. Dit jaar kregen we het fantastische Jurassic World Evolution op ons bord, een game waarin je niet alleen je eigen Jurassic Park moet managen, maar ook je eigen dino's moet kweken. Hoe cool is dat?

Het goede nieuws is dat de fans van de game (en de dino's) er vanaf vandaag extra beestjes bijkrijgen, dit dankzij de launch van de Jurassic World Evolution: Cretaceous Dinosaur Pack premium downloadable content (een hele dino-mond vol als je het ons vraagt).

Jurassic World Evolution kunnen vanaf vandaag dus de Iguanodon, een herbivoor, de Carcharodontosaurus, de grootste bekende carnivoor en de kolossale Dreadnoughtus aan hun bezoekers aanbieden.

Bovendien krijgen alle Jurassic World Evolution-spelers vandaag een gratis update met daarin de Challenge Mode-features, nieuwe sandbox opties en nieuwe UI-features die het managen van je park eenvoudiger moeten maken.

Het Jurassic World Evolution: Cretaceous Dinosaur Pack is nu beschikbaar op pc en Xbox One en later ook op PlayStation 4. Opgelet, je moet wel het origineel hebben om met deze DLC aan de slag te gaan.

Releasedatum
12/06/2018
Beschikbaar voor

1reactie

Cool. eentje vanuit België

Rating:0