Nieuwe Battlefield 1-video toont Frontlines-modus

ma 20/02/2017
Lazlo
2 reacties

Battlefield 1 krijgt in zijn aankomende downloadbare content They Shall Not Pass een nieuwe game mode erbij. In een nieuwe video tonen de makers wat de Frontlines-modus nu net aan tafel brengt.

Deze nieuwe modus, die volgende maand in de game zal verschijnen, is een samensmelting tussen serie-klassiekers Conquest en Rush.

Het eerste deel van Frontlines toont veel gelijkenissen met een spelletje touwtrekken. In de game mode moet je verschillende capture points veroveren die steeds individueel unlocked worden. Wanneer je een capture point verovert, speel je een nieuwe vrij die dichter bij de vijandige basis ligt. Het doel is om als eerste in de vijandige basis te geraken en daar de laatste point te capturen. Daarna treedt een tweede deel van de spelmodus in actie.

In het tweede deel van Frontlines moet je als aanvaller telegram-posts uitschakelen van de vijand. De verdedigende ploeg kan dan nog winnen door alle troepen van de vijand uit te schakelen. Als de verdedigers daarin slagen, dan keert de game terug naar de eerste fase.

Releasedatum
21/10/2016
Beschikbaar voor

2reacties

Doet me een beetje denken aan de gamemode die Heroes & Generals gebruikt :P

Rating:0

ik hoop dat die stomme vliegers er niet inzitten met hun embrio bommen toch niet normaal drop de bommen en vlieg ff achter de map en ge hed nieuwe bommen een heel map lang als je wil, NEE zeg ik max 2 reeksen bommen en gedaan.

Rating:0