Niet slecht deze The Dark Crystal: Age of Resistance launch trailer

do 06/02/2020
Praga
0 reacties

Wij zijn fan van de Dark Crystal: Age of Resistance-serie op Netflix én de Jim Henson-film uit 1982. De Netflix-reeks is trouwens een prequel op de film, zo weet je dat ook meteen. En nu is er dus een game, en die mag er best wezen als we de comments lezen op het internet. 

The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics is een turn-based tactical strategy game, gebaseerd op de Netflix-serie, en serveert ons een duister fantasy-universum bevolkt door unieke wezens. Elk van deze wezens heeft trouwens een hoge aaibaarheidsfactor vinden wij.

Dat unieke universum gegoten in een turn-based game is al een unieke combinatie die je dezer dagen niet gauw tegenkomt.

Deze titel kost je nog geen 18 euro en is goed voor vier speelbare personages, inclusief bekende personages uit de Netflix-reeks, meer dan 50 diverse RPG-battles, verscheidene gebieden waaronder de Gelfling homesteads, desolate woestijnen of kleurrijke bossen, allen met hun eigen maar daarom altijd niet vriendelijke fauna en flora, enzovoort.

Dus misschien toch eens een kans geven? Ideaal voor gamers die eens iets anders willen of hun horizon willen verbreden...