Neocore Games kondigt King Arthur: Knight's Tale aan met gameplay-trailer

We durven aan te nemen dat iedereen wel bekend is met koning Arthur en zijn Ridders van de Ronde Tafel? Er verschenen immers reeds heel wat boeken, series, documentaires en films over deze legendarische koning. Uiteraard verschenen er ook reeds heel wat games, en daar komt binnenkort nog eentje bij.

Daar komt vanaf vandaag verandering in. Neocore Games, die we kennen van onder andere de Van Helsing RPG's, Warhammer 40000: Inquisitor en King Arthur - The Role-playing Wargame uit 2009, kondigt King Arthur: Knight's Tale aan. Dit voor een release in Q1/2021 en voor zowel pc als PS5 en Xbox Series S en X.

King Arthur: Knight's Tale draait in deze XCOM-achtige turn-based RPG de rollen echter om. Hij plaatst je in de huid van Arthurs aartsvijand Mordred en die heeft maar 1 doel: definitief afrekenen met koning Arthur.

Hoe je dat doet bepaal je volledig zelf. Op basis van de keuzes die je maakt zal het verhaal ook een andere richting uitgestuurd worden. Wat zal het worden? Chaos, dood en verderf of toch maar de goede slechterik spelen?

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments