MSI onthult nieuwe gaming laptops op CES

di 08/01/2019
Praga
0 reacties

Met de slogan “The Game Just Got Real” streeft MSI naar innovatie en levensechte gameplay voor enthousiaste gamers over de hele wereld. Met de aankondiging op CES 2019 in Las Vegas vandaag heeft MSI haar nieuwe gaming laptoplijn onthult, met de nieuwe NVIDIA GeForce RTX grafische kaarten. De nieuwe 17.3” GS75 Stealth is volgens MSI de uitblinker in de lijn door zijn unieke uitstraling: gezandstraald zwart aluminium met een elegant gouden accent. De GS65 Stealth, de 15.6” variant, wint hierdoor de CES Innovation Award.

Onderstaande informatie ontvingen we via een door MSI uitgestuurd persbericht, en geven we dus ook zo weer.

Ervaar Realistische Gameplay Als Nooit Tevoren met de NVIDIA® GeForce RTX Series Grafische Kaarten

Met real-time ray tracing en AI-geoptimaliseerde gaming graphics, bereiken de NVIDIA GeForce RTX grafische kaarten een nieuw niveau in laptop gaming. Deze krachtige kaarten bieden een realistischere everaring en soepelere graphics dan ooit. Naast deze performance boost, gaat de nieuwe GeForce RTX verder dan de traditionele rendering-technologie om in-game lichteffecten en weerspiegelingen realistisch weer te geven. Om deze nieuwe grafische kaarten tot hun volle potentie te kunnen gebruiken heeft MSI zijn Cooler Boost technologie doorontwikkeld en verbeterd, waardoor de temperatuur van de grafische kaart onder controle blijft.

GS75 Stealth

‘s werelds eerste thin & light gaming laptop met GeForce RTX 2080 Graphics

In het compacte chassis van de GS75 schuilt een monster. Als opvolging van de populaire ultra-thin en ultra-light gaming laptops, is de GS75 de volgende stap in deze evolutie. Hij biedt meer performance en is beschikbaar met de nieuwste GeForce RTX™ 2080 grafische kaart, terwijl de body dun (18.95mm) en licht (2.2kg) blijft. Ook heeft het scherm aan alle zijden een thin-bezel design. Het scherm is een 17.3" 144Hz IPS-level panel, welke een indrukwekkend beeld van het speelveld biedt. De subtiele gouden accenten en scharnieren bieden naast een uniek imago ook verbeterde stevigheid. Het verbeterde en extra grote glazen touchpad biedt een soepele ervaring en precieze controle. Ook in het geluid is deze laptop innovatief, met het eerste ‘passive radiator’-ontwerp in een laptop. Hiermee levert de GS75 krachtige bass en die extra kick om je games en films bij te staan. Dit geluid heb je nog niet eerder ervaren uit zo’n kleine body.

Als je voorkeur uitgaat naar een kleinere body, is er ook een 15.6" variant. De bekroonde GS65 blijft een goede keuze, met zijn lichtgewicht (<2kg) body en nieuwste CPU en videokaart. De GS-serie doorbreekt de stereotypes van zware en lompe gaming laptops, en zet de nieuwe trend voor de on-the-go gaming ervaring.

Doorbreek de barriere: De nieuwe GT, GE en GL-series zijn klaar voor GeForce RTX Gaming

Naast de GS-series heeft MSI de juiste gaming laptop voor elke gamer. De GT Titan is terug als flagship model, met de nieuwste RTX GPU and overclockbare i9 processor. Dit beest kent geen limieten en is sneller dan ooit. Om al deze kracht onder controle te houden is de Cooler Boost Titan technologie verbeterd. Hierdoor blijven de temperature onder controle onder hoge performance. Met het 4K UHD display mis je geen pixel en bevind je pas echt in je game. Deze specificities maken van de GT Titan een ultieme desktopvervanger.

Een unieke uitstraling en sportief design gaan goed samen met snelle en hoge performance. De GE63 Raider verlicht je gameplay met zijn unieke RGB-features op het toetsenbord en het deksel. Daarnaast is de GE75 voorzien van unieke ‘dragon spine’ strepen in zijn design met een diamantgeslepen finish. De vernieuwde videokaart en processor samen met de Cooler Boost 5 technologie zijn geoptimaliseerd voor de beste performance. Beiden zijn beschikbaar met de GeForce RTX 2080, en op deze manier is de GE Raider perfect voor gamers die de nieuwste titels op de hoogste settings spelen.

Ben je op zoek naar een toegankelijk model zonder in te leveren op performance? Dan is de GL-series met zijn vernieuwde GeForce RTX grafische kaart geschikt voor jou. Door deze nieuwe videokaart is hij krachtiger en sneller dan ooit. De Dynaudio Giant Speakers zorgen voor een goede geluidservaring. Beschikbaar in zowel 15.6” en 17.3” modellen met een 120Hz scherm voor scherpe en snelle gameplay. De GL-series hebben alle benodigde features en een scherpe waarde voor hun geld.

Releasedatum
TBA
Beschikbaar voor