MotoGP-legende Valentino Rossi krijgt eigen game

Wat Ayrton Senna was voor de Formule 1, Colin McRae voor de rallysport, Sven Nys voor het veldrijden en Eddy Merckx voor het wielrennen, dat is Valentino Rossi voor de MotoGP-sport, een legende. Hoog tijd dus dat de man een eigen game krijgt, getiteld Valentino Rossi: The Game...

Milestone, gespecialiseerd in racegames, kondigde ter gelegenheid van de Monza Rally Show Valentino Rossi The Game aan, een titel gewijd aan het leven en de carrière van de levende legende en kampioen. De game zal in juni 2016 beschikbaar zijn voor PlayStation 4 , Xbox One, en Windows pc/STEAM.

De officiële MotoGP-game zal in 2016 in geel gehuld zijn en onder meer nieuwe features bevatten die de negenvoudige wereldkampioen Valentino Rossi eren, naast klassieke modi die de serie groot gemaakt hebben en het 2016 MotoGP championship season.

Neem deel aan het officiële MotoGP-kampioenschap en herbeleef de carrière van Rossi vanaf het begin tot op vandaag. Neem het stuur van een rallywagen vast, rally's is een van Valentino's hobby's, en toon je rijkunsten op verschillende events zoals de Monza Rally, neem deel aan spectaculaire Flat Track-races en ontdek de wereld van de Valentino Rossi Ranch. Dit zijn slechts een aantal hoogtepunten die ervoor zullen zorgen dat fans Valentino Rossi The Game niet meer zullen willen lossen.

Releasedatum
06/17/2016
Beschikbaar voor

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments