Morgen nieuwe Sniper Assassin-map voor Hitman 2

ma 25/03/2019
Praga
0 reacties

Snipen, het is niet gemakkelijk, maar eens je het onder de vingers hebt is het een mooi stukje dodelijke kunst. Wat is er immers mooier dan een welgemikt headshot recht tussen de ogen van je slachtoffer? Juist!

De fans en spelers van Hitman 2 kunnen vanaf morgen aan de slag met een nieuwe Sniper Assassin-map die hen meeneemt naar Singapore. Deze Hantu Port Sniper Assassin-map is een gloednieuwe DLC en dus meteen ook de nieuwste map voor de Sniper Assassin-modus, een op zichzelf staande co-opervaring in Hitman 2.

De map neemt ons mee naar een containerterrein op het eiland van Singapore, waar Han Ldong en zijn vrouw zijn ontvoerd door een groep zeer vakkundige criminelen, bekend als de Heavenly Guard. Spelers kunnen ook solo spelen als Agent 47, of het contract afronden via online co-op als een van de twee agenten, Stone en Knight, en meerdere doelwitten uitschakelen voordat ze hun gijzelaars naar een vrachtschip in de buurt brengen.

Opgelet echter, de Hantu Port Sniper Assassin-map is onderdeel van de Hitman 2 Expansion Pass. Deze bevat twee uitbreidingspakketten met nieuwe missies, locaties, scherpschutter-maps, uitdagingen, wapens en outfits.

Releasedatum
13/11/2018
Beschikbaar voor