Moord en verraad in The Council Episode 2: Hide and Seek

di 15/05/2018
Praga
0 reacties

Een poosje geleden serveerde ontwikkelaar Big Bad Wolf ons de eerste episode van The Council, een mysterieuze game boordevol geheimen, verborgen agenda's en andere intrigerende toestanden.

Onze conclusie van de eerste episode luidde dat The Council een leuke verrassing is met interessante personages, dat er bijzonder veel geheimen te ontrafelen zijn en dat het geïmplementeerde RPG-systeem met vijftien verschillende vaardigheden erg goed bedacht was. Minpunten waren de kwaliteit van de voice overs en ook dat de game grafisch wat gedateerd aanvoelt. We hadden met andere woorden dus wel zin in het tweede verhaalluik.

Episode 2, nu beschikbaar, kreeg als titel Hide and Seek mee. Deze vervolgt het verhaal van hoofdrolspeler Louis de Richet die de gevolgen moet dragen van zijn gemaakte keuzes in de eerste episode. Hij is nog steeds op zoek naar zijn verdwenen moeder die zich ergens op Lord Mortimer’s eiland moet bevinden. Ondertussen heeft er zich echter een nieuwe buitenlandse gast aangemeld in het landhuis.