Moord en bedrog in launch trailer The Council

wo 14/03/2018
Praga
0 reacties

Intrigerend, dat is hoe we deze The Council, een game van de Franse studio Big Bad Wolf durven omschrijven.

The Council laat zich omschrijven als een game waarin het verhaal centraal staat, en een game waarin het rpg-element zit in je behendigheid met dialogen, en waarin je op zoek moet naar de vreselijke waarheid achter een geheim genootschap van historische figuren uit de achttiende eeuw (met bijrollen van onder meer Napoleon Bonaparte en George Washington).

The Council neemt je mee naar het jaar 1793. Je kruipt in de huid van Louis de Richet, een lid van een geheim genootschap, en reist naar een privaat eiland gelegen voor de Britse kust. Dit privé-eiland is eigendom van een zekere Lord Mortimer. Je bent er echter niet alleen. Zo kan je onder andere rekenen op genodigden als Napoleon Bonaparte en de eerste president van de United States of America, George Washington. Blijkt echter dat niemand is wie hij beweert te zijn en dat iedereen een verborgen agenda heeft. Zelfs jij hebt een extra reden om naar het eiland af te zakken; de verdwijning van je moeder. Is ze dood of levend? En als ze nog leeft, kan je dan haar dood voorkomen?

Door de vele en bovenal langdurige sequenties is er geen weg terug... Duik in een mysterieus verhaal, manipuleer mens en omgeving, of laat je zelf niet manipuleren en pas op voor intriges in die mysterieuze moordverhaal. Deze keer zullen je keuzes daadwerkelijk een invloed hebben op de game, en de groei van je personage. Neem bij momenten, hartverscheurende of meedogenloze keuzes, ontwikkel je skills en zie hoe dit alles een invloed zal hebben op de verhaallijn. Een verhaal waarin elk personage een rol te spelen heeft, en het aan jou is om de moordenaar te ontmaskeren...

De eerste episode, getiteld The Mad Ones, want ook The Council is een episodische game, is vanaf vandaag beschikbaar.