Mooie gameplaybeelden in Shadows: Awakening-trailer

di 13/03/2018
Praga
0 reacties

Games als Diablo, Titan Quest of andere ARPG's die kunnen ons meer dan bekoren. We waren dan ook aangenaam verrast door de eerste gameplaybeelden die Kalypso vrijgaf van hun ARPG Shadows: Awakening.

Shadows: Awakening neemt ons mee voor een nieuw avontuur in de Heretic Kingdoms-saga. Nadat leden van een geheime genootschap, genaamd Penta Nera, werden vermoord, werden hun zielen geconsumeerd door Devourers. Dit zijn boosaardige demonen die de mogelijkheid hebben om de herinneringen en persoonlijkheid van hun slachtoffer over te nemen, en hen weer tot leven te brengen als hun demonische handlangers. 

Op deze wijze opnieuw tot leven gebracht duiken de demonische Penta Nera opnieuw op in het rijk der sterfelijken, en zetten ze hun zoektocht naar macht en onsterfelijkheid voort...

Shadows: Awakening is een unieke, isometrische singleplayer-RPG met real-time tactische gevechten. Je neemt de controle over een demon opgeroepen uit de Shadow Realm, een Devourer, om de zielen van lang geleden overleden helden te verorberen. Volgens de makers mogen we ons opmaken voor een episch avontuur met uitdagende gameplay, een aangrijpende verhaallijn en betoverende graphics.

Wat dat laatste betreft, aan de trailer te zien toch, zitten we daar toch al goed.