Monster Hunter Rise krijgt morgen gratis demo

Tijdens het Monster Hunter Digital-event heeft Capcom aangekondigd dat we op 8 januari een demo mogen verwachten voor Monster Hunter Rise.

Vanaf 8 januari tot eind januari is een Monster Hunter Rise-demo als gratis download verkrijgbaar in de Nintendo eShop van de Nintendo Switch.

Deze demo biedt ons een voorproefje op deze gloednieuwe Monster Hunter-ervaring. De demo voorziet spelers van vele jachtopties, inclusief offline solo en multiplayer-gameplay met twee tot vier spelers, zowel offline lokaal als online, met alle 14 wapentypes.

De gratis demo omvat de volgende modes en quests:

• Training – Leer de basis van de monsterjacht, inclusief een introductie van het nieuwe Wirebug-mechanisme en het rijden op Palamute. Alleen solo play.
• Wyvern Riding – Betreed een gebied waar je op een Wyvern kunt rijden, dankzij de nieuwe mogelijkheid om tijdelijk op monsters te rijden en ze te besturen. Alleen solo play.
• Beginner Quest: Great Izuchi – Ideaal voor nieuwkomers en terugkerende hunters die wel een opfriscursus kunnen gebruiken. Solo play, lokaal multiplayer en online multiplayer.
• Intermediate Quest: Mizutsune – Een pittige uitdaging, alleen voor ervaren spelers. Solo play, lokaal multiplayer en online multiplayer.

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments