Milestone pakt uit met MXGP 2019

wo 15/05/2019
Praga
0 reacties

Elk jaar opnieuw komt Milestone naar buiten met een nieuwe telg in hun, niet onaardige aanbod motorsportgames zoals daar zijn MXGP, RIDE, Moto GP en nog een paar anderen. Dat op zich is niets bijzonders want haast elke ontwikkelaar/uitgever doet dat. Wat we wel appreciëren bij Milestone is dat ze wel de moeite doen om elke versie keer op keer beter te maken. Het enige waar ze last mee blijven hebben echter zijn de laadtijden, maar bon wie weet misschien komt dat dit jaar wel in orde?

Voor het eerst in de reeks laat MXGP 2019 spelers in de huid kruipen van professionals van het huidige MXGP-seizoen. Ze kunnen in het kampioenschap aan de slag met alle races, motoren en teams van het 2019 seizoen. Spelers kunnen meedoen in de MX2-categorie of rechtstreeks in de MXGP-topklasse, en kiezen of ze aansluiten bij een officieel team of tekenen bij een sponsor in een custom team. Eindelijk kunnen alle fans van de game de spanning van het kampioenschap op hetzelfde moment beleven als hun favoriete kampioenen!

Het huidige seizoen is niet de enige nieuwe feature in MXGP 2019; voor de eerste keer hebben spelers een Track Editor tot hun beschikking, om zo hun favoriete baan volledig aan te passen met behulp van specifieke Motocross modules. Daarnaast kan er gekozen worden uit vier verschillende omgevingen voor de baan, elk met verschillende achtergronden: bos, strand, woestijn en jungle. Banen die door spelers zijn gemaakt kunnen gedeeld worden met de community.

Om je rijvaardigheid te trainen bevat MXGP 2019 de Playground, gelegen in de Provence en vrij te ontdekken in free roaming. De Playground is volledig opnieuw ontworpen, uitgebreid en verrijkt met nieuwe gebieden en nieuwe game modi, die later worden onthuld. Een van de meest belangrijke nieuwe features in de gameplay is de Waypoint mode, waarmee spelers hun eigen offroad pad kunnen ontwerpen en met de community kunnen delen.

Net als in iedere MXGP game zijn er oneindig veel aanpassingsmogelijkheden voor racers, met veel gelicentieerde accessoires die spelers kunnen vrijspelen. De motor kan zowel esthetisch als mechanisch worden aangepast, om te racen in je eigen stijl met het juiste rijgevoel.

Releasedatum
30/08/2019
Beschikbaar voor