s
r
 

Milestone kondigt Ride 4 aan, release op 8 oktober

Fans van snelle motoren, met een voorkeur voor asfalt, die weten dat ontwikkelaar Milestone hen regelmatig voorziet van nieuwe games. Hun MotoGP 20 ligt nog maar net in de rekken, en nu kunnen de fans van de Kawa's, Honda's en andere bekende motormerken uitkijken naar de release van Ride 4 op 8 oktober en dit op pc, PS4 en Xbox One (X).

Zoals we uit de uitgebreide features-lijst mogen afleiden, is Ride 4 de natte droom voor elke motorfanaat. 

Ride 4 mikt ook deze keer weer op een authentieke race-ervaring, aangevuld met een compleet vernieuwde Career-mode, die spelers laat deelnemen aan uitdagingen over de hele wereld, inclusief een gloednieuwe Endurance-mode.

Deze nieuwe game-mode bood Milestone de kans om het realisme en de authenticiteit van de game naar een hoger niveau te tillen met dynamische lichteffecten en weersomstandigheden en Pit Stops voor het beheer van banden en brandstof. Om in de zwaarste competitie te kunnen zegevieren, moet je nu ook strategisch denken voegt het team eraan toe.

De modellen van alle motoren in Ride 4 werden vanaf de grond af opgebouwd met de meest geavanceerde technologieën en de originele CAD- en 3D-scans van de echte modellen, zodat racefanaten kunnen racen met levensechte replica’s van de populairste motorfietsen, zelfs de zeldzaamste en meest exclusieve modellen. Alle details zijn zorgvuldig nagemaakt en precies zo als bij de echte motorfietsen. Zelfs de cockpit is een perfecte reproductie, zowel qua design als qua dynamische elementen. Spelers kunnen in realtime alle veranderingen op het dashboard volgen, inclusief snelheid, temperatuur, tractie… zelfs de oliefles trilt mee met de bewegingen van de motorfiets.

Dankzij scans met lasers en drones zien de tracks er dit keer ook fraaier en realistischer uit dan ooit. Race over de hele wereld op authentieke reproducties van wereldberoemde tracks en voel de adrenaline door je lichaam gieren.

Ride 4 introduceert een nieuwe Career-mode die spelers vanaf het prille begin hun weg naar succes laat beheren. Elke beslissing die ze maken is van invloed op hun carrière en kan toegang bieden tot speciale evenementen, races en uitdagingen voor een unieke game-ervaring. En om het allemaal nóg unieker te maken, krijgen spelers toegang tot diverse tools waarmee ze hun eigen motor en motorkleding kunnen maken en diverse mechanische onderdelen van hun motor kunnen aanpassen.

Het wordt niet makkelijk om in RIDE 4 de top te bereiken, want de tegenstanders zijn slimmer dan ooit dankzij Milestone’s eigen technologie genaamd A.N.N.A. Deze afkorting staat voor Artificial Neural Network Agent, en verwijst naar een revolutionaire kunstmatige intelligentie die is gebaseerd op neurale netwerken en de lat voor spelers hoger legt dan ooit met slimmere en snellere tegenstanders.

De multiplayer-mode maakt nu gebruik van eigen servers die de gameplay enorm soepel en bevredigend laten draaien, zodat spelers zich kunnen richten op waar het écht om draait: de overwinning.

Releasedatum
10/08/2020
Beschikbaar voor

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments