Milestone kondigt MXGP 2020 aan

De Italiaanse ontwikkelaar Milestone kondigt MXGP 2020 aan, en voegt daar meteen aan toe dat de game op 10 december in de rekken ligt voor PS 4, PS5, Xbox One en Windows-pc/Steam.

In MXGP 2020 kan je aan de slag met 68 motorrijders van de MXGP- en MX2-categorieën en de 19 circuits van het 2020-seizoen. Je begint een carrière als rookie en kan je zo een weg naar boven werken door je aan te sluiten bij een officieel team, of je eigen team te creëren.

Niet tevreden met de officiële MXGP-tracks? Creëer dan je eigen tracks met de Track Editor die een aantal nieuwe functies bevat. Dankzij de nieuwe Heightmaps-optie, kunnen we de configuraties van de echte MX-tracks nabootsen, inclusief alle heuvels en bergen. Je kan kiezen uit vier soorten terrein en deze aanpassen, namelijk Plain, Quarry, Vineyard en Forest. Leuk is ook dat we onze zelfgemaakte tracks online kunnen delen met vrienden.

Spelers die graag free-roam willen rijden, alleen of met vrienden, kunnen aan de slag met de Playground. In een nieuwe setting, geïnspireerd door de fjorden in Noorwegen, kunnen we met zijn vieren ons amuseren. Om spelers nog meer fun in Playground te bieden, keert de geliefde Waypoint-mode terug, die dit keer ook races voor 4 spelers ondersteunt.

De multiplayer-mode van MXGP 2020 kan dan weer rekenen op dedicated servers voor een lag-vrije gameplay-ervaring, en de Race Director-mode om online toernooien mee te creëren, waarbij spelers startposities kunnen kiezen, penalty’s kunnen uitdelen en de camera’s kunnen kiezen die de race volgen.

Tenslotte zorgt MXGP 2020 ervoor dat we onze eigen piloot, met een uniek uiterlijk kunnen uitrusten met meer dan 10.000 items, allemaal met officiële licentie van meer dan 110 merken uit de Motocross-wereld. Naast de cosmetische aanpassingsopties kunnen we ook de prestaties van de motoren verbeteren met levensechte replica’s van verschillende onderdelen.

 

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments