Middle-earth: Shadow of War - Feral Tribe-video

di 12/09/2017
Praga
0 reacties

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft vandaag een video uitgebracht voor Middle-earth: Shadow of War, waarin de Feral tribe wordt gepresenteerd. Dit is een partij Orks die de angstaanjagende beesten van Mordor adoreren.

De kracht van die gemene wezens vormt de inspiratiebron voor hun eigen daden van barbaarsheid. In Shadow of War™ behoren Orks nu tot stammen die hun invloed, afkomstig van de Opperheren, vanuit de machtige forten laten gelden in de open wereld. Die biedt plaats aan een veelzijdig ecosysteem van missies, verkenningstochten en een dynamische Ork-maatschappij met diverse Ork-culturen, alles tot leven gebracht via het veelomvattende Nemesis-systeem.

Feral Orks leven het liefst tussen de graugs, caragors, draken en andere monsters, waar ze hun kleding en wapenuitrusting versieren met trofeeën van de beesten waarop ze hebben gejaagd. De Feral tribe staat in het gevecht bekend om hun gebrul, gegrom en het openrijten van vlees, met dezelfde gewelddadigheid als een caragor.

Releasedatum
10/10/2017
Beschikbaar voor