Microsoft en EA slaan de handen in mekaar voor Xbox Game Pass Ultimate en Game Pass voor pc

We twijfelen er niet aan dat Microsoft met zijn Xbox Game Pass Ultimate en Game Pass voor pc een absolute troef in handen hebben die bij veel gamers in de smaak zal vallen. En die troef wordt nu zelfs nog wat straffer!

Microsoft en EA slaan de handen in mekaar voor Xbox Game Pass Ultimate en Game Pass voor pc. Dit wil dus zeggen dat EA's Play-abonnement deel gaat uitmaken van Xbox Game Pass Ultimate en Game Pass voor pc, en dit zonder dat je daarvoor extra zal moeten betalen.

Kleine voetnoot echter, EA's Play-abonnement zal geen deel uitmaken van het Xbox Game Pass-abonnement voor Xbox-consoles.

Wat betekent deze samenwerking nu?

Xbox Game Pass Ultimate-abonnees krijgen de mogelijkheid om hun keuze te maken uit meer dan 60 titels van Electronic Arts, zonder dat ze daarvoor hoeven bij te betalen en zonder dat ze daar nu een apart abonnement moeten voor nemen. Dankzij deze samenwerking kan je nu dus voor een prijs van ook proeven uit EA's aanbod met daarin onder andere FIFA 20, Titanfall 2, Need for Speed Heat, Battlefield, Mass Effect, Skate en nog een pak andere games.

Daarnaast is ook het vermelden waard dat EA Play-abonnees vaak eerder met games aan de slag kunnen, of deze voor een bepaalde duur (8-10 uur) kunnen spelen vooraleer zij beslissen om de game aan te schaffen.

Kortom een hele straffe move!

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments