Metro Exodus krijgt supercoole Spartan Collector’s Edition

ma 26/11/2018
Praga
0 reacties

Fans van de Metro-reeks die uitkijken naar de release van Metro Exodus, en daarbij het onderste uit de kan willen halen, die hebben geen andere keuze dan volledig te gaan voor deze moddervette Spartan Collector's Edition.

Vaak pakken uitgevers/ontwikkelaars uit met Collector's Editions die de naam Collector's Edition niet echt waard zijn. Ze zetten op die wijze de fans op het verkeerde been en hopen snel nog wat poen te scheppen.

Maar in het geval van Metro Exodus is dat helemaal anders. Deze CE ziet er zo cool uit, dat zelfs wij van plan zijn hem te bestellen.

De Spartan Collector’s Edition bevat:

  • Premium kwaliteit Artyom Statue: Deze zeer gedetailleerde, handgeschilderde figurine is gemaakt van resin en is ruim 26 centimeter hoog. De figurine beeldt de iconische scène af uit de aankondigingstrailer van Metro Exodus, waarin Artyom vecht tegen een dodelijke Watchman. Elk beeldje is individueel genummerd.
  • Authentieke Spartan Order Dog Tag: Een met zorg gemaakte replica van de Spartan Order tag van Artyom.
  • 'Artyom’s Memories' Collectible Postcards: Arytoms meest geliefde bezittingen zijn ansichtkaarten van de wereld, voordat deze vernietigd werd door de nucleaire oorlog. Fans van de Metro-serie zullen Artyoms verzameling herkennen, die hij heeft opgebouwd gedurende zijn reis. Elke ansichtkaart draagt een boodschap van zijn belangrijkste vrienden en metgezellen.
  • Spartan Order Patches: Twee authentieke Spartan Order patches.

De Spartan Collector's Edition heeft een enorme verpakking die gevormd is naar een ton. Dit is gebaseerd op een in-game design.

De Spartan Collector’s Edition kan gekocht worden als stand-alone item, of samen met The Aurora Limited Edition. Fans hebben de keuze waar en hoe zij Metro Exodus kopen. (The Aurora Limited Edition bevat een exemplaar van de game in een exclusieve Steelbook®, een prachtig “World of Metro” Art Book en de Metro Exodus Expansion Pass. Deze items zijn verpakt in een op maat gemaakte metalen verpakking, geïnspireerd door The Aurora).

Releasedatum
22/02/2019
Beschikbaar voor