s
r
 

Met PGA Tour 2K21 kan je deze zomer golfen zonder dat je hiervoor je kot uitmoet

Golf is reeds jaren niet langer meer een sport voor de rijken der aarde. Ook de 'gewone' mens durft de green al eens te betreden om een balletje te slaan. Fans van voetbal, basket, motorsporten, ijshockey en andere populaire sporten kunnen hun favoriete sport ook virtueel beleven, alleen of met vrienden. Op 21 augustus is het de beurt aan de fans van de golfsport, en dit met het zonet officieel aangekondigde PGA Tour 2K21.

PGA TOUR 2K21  brengt alles wat je van een game van dit kaliber mag verwachten belooft de studio. Reken op 15 gelicensieerde PGA Tour-courts, elk op realistische wijze nagemaakt en tot leven gebracht, inclusief greens, bunkers, bomen, meren en vijvers. Daarbovenop kunnen spelers hun eigen greens en fairways in mekaar boksen dankzij de uitgebreide Course Designer.

Naast coveratleet Justin Thomas, zijn er nog 11 andere PGA Tour-pro's aanwezig in de game. Daarnaast kunnen spelers ook hun eigen golfer creëren en personaliseren, inclusief materiaal en kledij van merken als Adidas, Polo Ralph Lauren, Malbon Golf, Callaway Golf, Bridgestone Golf, TaylorMade Golf en meer.

De game verschijnt op 21 augustus en dat op pc, Switch, Stadia, Xbox One en PlayStation 4.

Releasedatum
08/21/2020

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments