Met deze exclusieve video kondigt metalband Korn Halloween-samenwerking aan in World of Tanks

Na de samenwerking tussen Wargaming en de Zweedse metalband Sabaton voor World of Tanks, is het nu de beurt aan metalband Korn om de handen in mekaar te slaan met de ontwikkelaar van de populaire free-to-play game World of Tanks. Deze keer is het de beurt aan de spelers van de mobiele game World of Tanks Blitz om te headbangen. 

Jonathan Davies (zanger Korn) en Praga.

Naar aanleiding van Halloween en de samenwerking pakt Korn uit met een gloednieuwe video voor het nummer Finally Free uit Korn recente studio-album The Nothing. Deze exclusieve video toont wat we mogen verwachten van de nieuwe Halloween-spelmodus, genaamd Burning Games.

In deze spelmode moeten spelers het slagveld zien in te palmen om in-game rewards te verdienen. Hou er echter rekening mee dat elke tank, het is uiteraard voor Halloween, als een vampier health zal afpakken van de tegenstanders. Dit kan je echter counteren door zelf voldoende damage te doen aan de andere spelers.

Deze Burning Games-modus start op 16 oktober en duurt tot 24 oktober. 

Trouwens leuk weetje: ik mocht ook de zanger van Korn, Jonathan Davies, interviewen na een concert in Antwerpen. En die mens is zowaar een heavy World of Warcraft-speler, horde natuurlijk, en hij heeft een eigen guild, genaamd Children of the Corn. Dit op de Stonemaul-server waar hij speelt als een Undead warrior tank. Op tournée heeft hij altijd een aantal laptops bij zodat hij wanneer hij tijd heeft altijd WoW kan spelen.

Releasedatum
12/02/2011
Beschikbaar voor

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments