Megavette RAGE 2-teaser is om van te smullen

ma 14/05/2018
Praga
0 reacties

EN NU METEEN OOK DE OFFICIELE TEASER! We waren, en zijn dat nog steeds uiteraard, fan van RAGE! De nakende aankondiging van RAGE 2 klinkt ons dan ook als heavy metal in de oren! In afwachting van de officiële aankondiging, screens, trailer of wat ze daar bij id Soft ook uit hun hoge hoed mogen toveren deze namiddag. Hieronder nog eens de gelekte teaser, en bovenaan de officiële teaser.

Waar ging RAGE nu weer over? We bevinden ons in het Wasteland en schrijven 23 augustus 2037. De komeet Apophis 99542 stort neer op aarde en met een kracht van 2,4 miljoen megaton verwoest deze binnen 26 seconden dertig procent van al het leven op aarde.

De rest overleeft, is verwond, sterft pas later of muteert. Binnen een jaar is tachtig procent van het leven verdwenen. Een flinke poos voor de impact werden er Arks gebouwd om het leven op aarde te in de mate van het mogelijke nog te redden.

Deze ruimteschepen bevatten dan ook zaadjes en andere zaken die de aarde een tweede leven moeten geven. Wanneer jij met een Ark weer op aarde landt, blijkt lang niet iedereen dood. Een gemuteerd volk heeft de wereld overgenomen en wil jou maar al te graag een kopje kleiner maken...

Tijd voor actie, bikkelharde actie...

Morgen rond 16u00 zouden we trouwens een eerste gameplaytrailer te zien krijgen! Stay tuned dus!

Releasedatum
14/05/2019
Beschikbaar voor