Meer dan 80 extra Pokémon wereldwijd in Pokémon GO

wo 15/02/2017
Praga
0 reacties

Ondergetekende geeft het toe, ik gebruik nog dagelijks Pokémon GO. Niet fanatiek maar wanneer ik ga wandelen, de hond uitlaat of ergens sta te wachten, dan staat de app vaak open. Je weet immers maar nooit welke Pokémon er opduikt, of wat er uit dat ene eitje komt...

En dat zal er precies niet beter op worden...

Niantic en The Pokémon Company International hebben bekendgemaakt dat later deze week 80 extra Pokémon zullen verschijnen in Pokémon GO. Dit zijn Pokémon die oorspronkelijk werden ontdekt in de regio Johto in de videospellen Pokémon Gold en Pokémon Silver waaronder Chikorita, Cyndaquil en Totodile.

Trainers komen deze Pokémon “in het wild” tegen als zij op avontuur gaan en hun omgeving en steden verkennen om Pokémon te vangen. Behalve Pokémon die voor het eerst in het spel verschijnen, worden in de nieuwste update nieuwe spelmechanismen geïntroduceerd die Trainers onder de knie moeten krijgen zoals nieuwe confrontatiespelfuncties, nieuwe evolutie-items, twee nieuwe Berries en meer kleding en accessoires voor hun Trainer-avatars.

Met de nieuwste spelupdate van Pokémon GO krijgen spelers dankzij nieuwe Pokémon evolutieopties de mogelijkheid om nieuwe evolutie-items te gebruiken waarmee ze hun Pokémon kunnen evolueren tot Pokémon die oorspronkelijk ontdekt waren in de regio Johto. Terwijl ze Pokémon vangen kunnen Trainers twee nieuwe Berries gebruiken- de Nanab Berry, die de bewegingen van een Pokémon vertraagt, en de Pinap Berry, waarmee de hoeveelheid Candy verdubbelt als de volgende vangpoging succesvol is. Trainers kunnen ook hun avatar-verschijning aanpassen met een nieuw aanbod van hoeden, shirts, broeken en overige items. Extra items kunnen in de Pokémon GO-shop worden gekocht.