Meer bloedvergieten in Total War: Rome 2's Desert Kingdoms expansion

wo 21/02/2018
Praga
0 reacties

Creative Assembly kondigt aan dat Total War: Rome 2's Desert Kingdoms Culture Pack op 8 maart in de rekken ligt. Plezant voor oorlogszuchtige gamers, met een gezonde veroveringsdrang; is dat we hier ook kunnen rekenen op vier nieuwe speelbare facties om streken en stammen mee te veroveren, aan te hechten of gewoon in de pan te hakken.

Deze vier nieuwe facties zijn de Kingdoms of Kush, Saba, Nabatea en Masaesyli, allen woestijnstammen uit zowel Afrika als Arabië.

Het spreekt voor zich dat elk van deze facties kan rekenen op vijf nieuwe unit rosters, elk met hun eigen skills en abilities, en unieke militaire mogelijkheden. Daarbovenop uiteraard nieuwe buildings, technologische trees en een unieke Faction Trait.

De liefhebbers van vrouwelijk schoon die zullen blij zijn te vernemen dat we ook twee vrouwelijke leiders krijgen bij deze update, namelijk Cleopatra en Teuta. Beide dames worden volledig speelbaar als faction leader en generaal, elk met hun eigen custom visuals en voice-over.

En zo wordt deze game, die nog steeds bij mijn favoriete Total War-titels hoort, weer een beetje leuker om te (her)spelen.

Releasedatum
03/09/2013
Beschikbaar voor