s
r
 

Mafia: Definitive Edition verschuift naar 25 september, eerste gameplay op 22 juli

Het coronavirus eist een nieuw slachtoffer, en deze keer is dat de Mafia: Definitive Edition, de remake van het originele Mafia dat verscheen in 2006. De release die eerst gepland was voor 28 augustus verschuift nu naar 25 september. Maar er is, gelukkig maar, ook goed nieuws te melden...

Het goede nieuws is dat we op 22 juli de eerste gameplay-beelden te zien zullen krijgen. Hieronder alvast een teaser van 15 seconden om ons goesting te doen krijgen in meer.

Mafia: Definitive Edition is een uitgebreide, vanaf de grond opgebouwde remake van de originele Mafia, compleet met een bijgewerkt verhaal, aangevuld met nieuwe dialogen, uitgebreide achtergrondverhalen en extra tussenfilmpjes. Reken hier ook op geheel nieuwe gameplay-sequenties, features en dit alles draaiend op de grafische engine van Mafia III.

Mafia neemt ons, taxichauffeur Tommy Angelo, mee naar het Amerikaanse Lost Heaven waar we ons door de diverse rangen van de Italiaanse maffia moeten zien op te werken. Het einddoel is in contact te komen met de capo van de misdaadfamilie Salieri. Maar dan begint de pret pas...al die beloningen die er te rapen vallen, die ga je toch niet laten liggen?

 

 

Releasedatum
10/07/2016
Beschikbaar voor

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments