Maar liefst 85 minuten aan gameplay van (te?) ambitieuze Star Citizen

ma 15/10/2018
Randy
3 reacties

Ondertussen al zo'n 7 jaar in ontwikkeling, deze Star Citizen, het ambitieuze project van ontwikkelaar Cloud Imperium Games. Het zou de spirituele opvolger moeten worden van de Wing Commander- en Freelancer-serie, twee van de meest iconische science-fiction-games ooit.

Waar het spel rond draait? Een gigantisch en persistent universum om te ontdekken met vele spelers tegelijk, space trading en space dogfights, allemaal overgoten in wat wel één van de strafste grafische engines ooit blijkt te zijn. Initieel was het de bedoeling om de game te releasen in 2014, maar door het gigantische succes van de Kickstarter-campagne werden er talloze gameplay features toegevoegd. Naast de multiplayer-game Star Citizen zal eerst een afgeleide titel genaamd Squadron 42 verschijnen, een single player-game die zich in het universum van Star Citizen afspeelt met Hollywood-acteurs als Mark Hamill, Gillian Anderson, Gary Oldman en Henry Cavill.

Beide projecten zijn enorm ambitieus te noemen, maar de vele backers hebben er nog steeds alle vertrouwen in. Benieuwd of de hoge verwachtingen ooit ingelost zullen worden.

Releasedatum
2015
Beschikbaar voor

3reacties

En Red Dead Redemption 2 is 8 jaar in ontwikkeling geweest your point????

Zelf kijk ik enorm uit naar dit game.

Rating:0

Dan ga je nog lang mogen wachten...pakt nog zeker een jaar of 2 erbij.
Uw vergelijking met Red dead is scheef, want we hebben in tussentijd tenminste GTA5 gekregen.

Rating:0

Ja dat ze zeker maar hun tijd nemen ik kan wachten.

Rating:0