Maak kennis met de Curator in The Dark Pictures Man of Medan

vr 02/11/2018
Praga
0 reacties

Bandai Namco Entertainment Europe heeft een Halloween-trailer voor de horror game Man of Medan vrijgegeven die een eerste blik gunt op het mysterieuze personage van de Curator.

The Dark Pictures is een serie stand-alone, cinematische horror games, ontworpen om op een regelmatige basis een nieuwe angstaanjagende ervaring te bieden. Elke game staat op zich omvat een gloednieuw verhaal en een nieuwe cast personages. In Man of Medan, gaan vier jonge Amerikanen onder zeil voor een zeiltrip en wanneer er storm opsteekt krijgt hun vakantie een sinistere wending… wie zal overleven en wie zal sterven?

De Curator, een alwetende voyeur van de protagonist zijn voortgang en keuzes, zal gespeeld worden door de Britse acteur Pip Torrens (The Crown, Preacher). Hij vervoegt de eerder aangekondigde cast van Man of Medan, waaronder Shawn Ashmore (X-Men) als Conrad. Ondanks het feit dat de cast sterk wijzigt per verhaal in de anthology zal de Curator een alomtegenwoordige rol spelen in elk onderdeel van deze ijzingwekkende ervaring.

De Curator is tijdloos, en neemt verhalen van leven en dood op in zijn eigen kleine sectie van zijn bewaarplaats waar hij elk verhaal dat ooit werd verteld bijhoudt. Hij gaat ervan uit dat hij dit al duizend jaar doet maar kan zich niet herinneren wanneer hij ermee startte of als er een echt begin was aan wat hij doet.

Maar nu, en om redenen die hij niet kan vatten, heeft hij voor het eerst de kans om tegen iemand te praten. De Speler.

Hij weet dat er bepaalde regels in acht worden genomen. Hij mag niet ingrijpen maar hij is erg enthousiast en laat zich meeslepen. Hij heeft dingen opgemerkt die de speler vast niet heeft gezien maar hij mag niet vertellen wat dat dan precies is… op een directe manier. Dus geeft hij hints waar hij aanvoelt dat dat kan, in de hoop dat de speler zijn genie erkent. Verwacht niet dat hij dat op een directe manier doet, zijn hints kun je eerder als cryptisch omschrijven.

Releasedatum
2019
Beschikbaar voor