Maak kennis met Anthems raids en end game content

do 07/02/2019
Praga
3 reacties

In een tweede aflevering van de Anthem gameplay series maken we kennis met de raids en de end game-content van BioWare's Anthem.

Anthem verschijnt later deze maand, 22 februari, en naast de gewone campagne modus verlangen heel wat spelers naar de raids en end game-content die het spel levend moeten houden. Net als bij Destiny 2 en The Division 2 kan BioWare er dus maar beter voor zorgen dat ze hun papieren in orde hebben willen ze de game boeiend (en speelbaar) houden voor de fans. Het echt plezante werk begint immers pas wanneer je door de main missies bent, en de hoogste level cap bereikt hebt...

Wij mochten recent met Anthems end game-content en een maxed character aan de slag en daar lees je alles over in onze hands-on special.

Releasedatum
22/02/2019
Beschikbaar voor

3reacties

Nog meer casual en easy dan Casual Destiny 1 & 2. Alweer een MMO die je als blinde individu perfect kunt uitspelen en de raids zullen ook weer zo makkelijk zijn als Destiny waar zelfs een heel team geblindeerde mensen gebaseerd op geluid alleen het kunnen clearen, zielig.

Rating:0

En aan degenen die zullen afkomen met "Je hebt het duidelijk niet gespeeld", zoals ik altijd tegenkom en dan ook zeg, jawel, maar jij bent gewoon geen skillbased games gewoon met jullie Runescape, Minecraft, newgen CoD's en newgen MMO's.

Rating:0

Wat is volgens u dan een skillbased MMO?

Rating:0