Maak kans op de heetste Assassin’s Creed Collector’s Edition ooit

Binnenkort ligt Assassin's Creed Valhalla in de rekken, een game waar ik ontzettend naar uitkijk. Ik ben al tevreden met de standaard editie, maar ik kan aannemen dat heel wat gamers en verzamelers maar al te graag de Collector's Edition in huis halen. Dankzij Ubisoft maak je kans op een gratis, en volgens hen ook heetste, Assassin’s Creed Collector’s Edition ooit.

Ubisoft introduceert de heetste Assassin’s Creed Collector’s Edition ooit, de unieke* must-have editie van Assassin’s Creed Valhalla voor elke gamer die het tijdens het najaar ook wel graag een beetje warmer heeft.

Niet alleen Eivor, die de ijzige Noordzee doorkruist op weg naar Engeland, is op zoek naar warmere oorden, ook wij zijn al sinds de prehistorie op zoek naar warmte, al dan niet met een vette vuurkorf in de tuin.

De vuurkorf is gemaakt van massief staal en is 110 centimeter hoog, waardoor de vlammen voor een aangename temperatuur en een spetterend schouwspel zorgen. Het Assassin’s Creed Valhalla-logo en de Like a Viking-hashtag lichten mooi op in het donker en verzekeren fans van een ideale vikingsfeer in hun tuin. 

Hoe maak je kans?

Pre-order vóór 9 november een versie van Assassin’s Creed Valhalla op de Ubisoft Store.
Meld je vervolgens aan op deze website.

Goed om weten: als je al een pre-order geplaatst hebt voordien, dan hoef je je gewoon nog aan te melden op de speciale website.

OPGELET: deze wedstrijd gaat uit van Ubisoft zelf, wij brengen enkel de boodschap.

Releasedatum
11/17/2020

1 reactie

Ook goed om weten: Als je Ubisoft Club punten hebt gespaard (bv door eerdere Ubisoft aankopen) dan krijg je met 100 punten 20% korting op de aankoop van het spel.
De Gold Edition bijvoorbeeld bedraagt rond de 100€ in de meeste winkels maar hierdoor krijg je dus 20€ korting door het aan te kopen via de Ubisoft website zelf.

Rating:0

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments