"Lukt het je niet om (aantrekkelijke) vrouwen te scoren?"

"Mijn game Super Seducer kan je daarbij helpen!"

wo 14/02/2018
Randy
0 reacties

Niet mijn woorden trouwens, maar wel die van Richard La Ruina, de man die tot z'n 21ste maagd bleef en zich daarna ontpopte tot verleidingsgoeroe en het boek “The Natural: How to Effortlessly Attract the Women You Want” schreef. Diezelfde Richard komt nu met een game genaamd Super Seducer en moet gamers op een interactieve manier helpen om "aantrekkelijke vrouwen te verleiden".

Super Seducer plaatst je in alledaagse situaties (bv. op kantoor of op café) en speelt als een ouderwetse FMV-adventure waarbij filmpjes elkaar opvolgen naargelang de keuze die je maakt. Het spel zou gebaseerd zijn op "geheime psychologische truukjes van verleidingsexperts na 20 jaar aan live workshops". Naar m'n gevoel en volgens de trailer niet meteen dé game om je twaalfjarige te geven, want de conversaties zijn bij momenten nogal redelijk... "spicy".

Dus... haat je Valentijn uit de grond van je hart omdat je de dag van de liefde alleen moet doorkomen? Dan kan je er misschien - echt waar, van mij krijg je geen garanties - iets aan doen vanaf 6 maart wanneer Super Seducer op pc en PlayStation 4 te spelen zal zijn.