LEGO Marvel Super Heroes 2 NYCC-verhaaltrailer

do 12/10/2017
Praga
0 reacties

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft vandaag een nieuwe trailer uitgebracht voor LEGO Marvel Super Heroes 2, die dieper ingaat op de originele vertakkende verhaallijn in dit gloednieuwe LEGO-avontuur.

De video, die onlangs voor het eerst werd vertoond tijdens de New York Comic Con, toont het schattige hondje Cosmo the Spacedog – een telepathische Sovjet-kosmonaut, de veiligheidsbaas van Knowhere en bondgenoot van de Guardians of the Galaxy – die een elite-team van superhelden moet waarschuwen en verenigen om de tijdreizigende superschurk Kang de Veroveraar uit te schakelen.

Kang heeft talloze tijdloze Marvel-steden en -locaties wereldwijd gestolen om de uitgebreide open wereld van Chronopolis te creëren, en hoopt het universum te kunnen overheersen. Cosmo’s oproep tot actie brengt een gevarieerde groep Marvel-superhelden bijeen uit verschillende perioden en werelden, waaronder Star-Lord, Thor, Spider-Man, Spider-Gwen, Hulk, She-Hulk, Ms. Marvel, Rocket Raccoon, Iron Man, Cowboy Captain America, Doctor Strange, Captain Marvel, Black Panther, Groot en nog veel meer. Samen moeten ze Kangs duivelse plannen zien te verijdelen.

Releasedatum
14/11/2017