The Legend of Zelda: Breath of the Wild krijgt Expansion Pass

di 14/02/2017
Praga
0 reacties

De release van Nintendo's Switch en The Legend of Zelda: Breath of the Wild nadert met rasse schreden. Tijd om weer wat info vrij te geven rond de nieuwste Zelda-titel en in dit geval is dat de expansion pass.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild voor Nintendo Switch en Wii U is ongetwijfeld een van de meest ambitieuze titels van het moment voor Nintendo. Terwijl de main game spelers een belangrijke hoofdverhaallijn en quest biedt die spelers uren moet bezig houden, is er ook nog de vrijheid die de makers hen gunnen op om eigen tempo de spelwereld van Hyrule te verkennen, én daarbij inbegrepen de mogelijkheidom extra avonturen toe te voegen.

Het gevolg hiervan is dat de allereerste downloadable content voor de hoofdverhaallijn van de Legend of Zelda-series momenteel in ontwikkeling is. Meer nog, meteen bij de launch op 3 maart krijgen spelers de mogelijkheid aangeboden om tegen de prijs van 19.99 euro twee nieuwe sets DLC aan te kopen die later dit jaar beschikbaar worden gesteld. Wel krijgen ze meteen een bedankje in de vorm van drie nieuwe schatkisten die zullen verschijnen in de game's Great Plateau-area.

Een van deze kisten bevat sowieso een shirt met daarop het Nintendo Switch-logo dat Link kan dragen op zijn avontuurlijke reis. Het eerste content pack zou verschijnen deze zomer en zal een Cave of Trials challenge bevatten. Dit is een nieuwe hard mode en een nieuwe feature voor de in-game map. Het tweede content pack zou dan weer verschijnen eind dit jaar, rond de feestdagen en zowel nieuwe challenges als een nieuwe dungeon en nieuwe verhaallijn bevatten.

De Expansion Pass zal zowel beschikbaar worden gesteld voor de Nintendo Switch-versie als voor de Wii U-versie en dezelfde inhoud aan boord hebben. Beide content packs kunnen bovendien niet apart aangeschaft worden.

In bovenstaande video krijgen we meer info hierover.

Releasedatum
03/03/2017
Beschikbaar voor