Launch trailer maakt ons klaar voor Life is Strange 2

do 20/09/2018
Joeri
0 reacties

Op 27 augustus kunnen we, na lang wachten, eindelijk aan de slag met het nieuwe seizoen van Life is Strange. Daar waar de focus in het eerste seizoen op Maxine lag en in de prequel op haar hartsvriendin Chloe, wordt de focus nu verlegd op broers Sean en Daniel.

Na een tragisch incident zijn de broers gedwongen om op de vlucht te slaan voor de politie. Hun relatie wordt op de proef gesteld door de gevaren die ze tegenkomen tijdens hun zwervend bestaan en de manifestatie van een superkracht die ze niet begrijpen en niet helemaal onder controle hebben.

Het seizoen krijgt 5 episodes waarin Sean en Daniel een jaar lang gevolgd worden tijdens hun reis van Seattle naar Mexico. Het is een lange reis waar de broers totaal niet op voorbereid zijn – ze zijn vertrokken met niets anders dan een klein beetje geld en de spullen die Sean toen toevallig bij zich had.

Ze kunnen stelen om te overleven of op het rechte pad blijven en de trip zonder essentiële voorraden maken. Sean moet zich bij zijn beslissingen ook afvragen welke lessen Daniel er uit zal trekken. Nu Sean totaal verantwoordelijk is voor zijn jongere broer begint hij zich te realiseren dat zijn keuzes hun levens voor altijd zullen beïnvloeden…

Releasedatum
27/09/2018