Launch trailer The Bard’s Tale IV: Director’s Cut

za 07/09/2019
Praga
0 reacties

The Bard's Tale draait reeds een eeuwigheid mee in de gameswereld. Tales of the Unknown: Volume I, beter gekend dus als The Bard's Tale dus, was een fantasy ARPG die voor het eerst licht zag in 1985.

The Bard's Tale, ontwikkeld door Interplay Productions en uitgegeven voor Electronic Arts was lichtjes gebaseerd op de Dungeons & Dragons spelregels en dus een RPG avant la lettre om het met mooie woorden te zeggen. Het spel verscheen op origineel op de Apple II maar kreeg later ook zijn kans op andere platformen waaronder de Commodore 64, Apple IIgs, ZX Spectrum, Amstrad CPC, Commodore Amiga, Atari ST, DOS, Apple Macintosh en NES-platformen.

Nu meer dan 30 jaar later en na een succesvolle Kickstartercampagne kunnen we eindelijk genieten van The Bard’s Tale IV: Director’s Cut, een opgepoetste versie van The Bard’s Tale IV.

De Director’s Cut zit vol met nieuwe features, fixes en content, wat het de definitieve versie van The Bard’s Tale IV maakt. Naast een update voor de Unreal Engine, die de game beter laat ogen, spelen en klinken, verwerkt The Bard’s Tale IV: Director’s Cut directe feedback van de spelers sinds het begin met duizenden fixes en aanpassingen. Eigenaren van de PC-game krijgen de Director’s Cut content en verbeteringen in een gratis update.

 

 

Releasedatum
02/10/2018