Komst Crash Team Racing Nitro-Fueled is een feit!

vr 07/12/2018
Joeri
0 reacties

We hebben er even op moeten wachten, maar vandaag maakte Activision bekend dat we volgend jaar met Crash Team Racing Nitro-Fueled aan de slag kunnen!

Crash Team Racing Nitro-Fueled is ontwikkeld door Beenox en wordt uitgegeven door Activision. De game is een volledige remaster van de originele Crash racing game en brengt alle bekende personages, karts, tracks en arena’s naar moderne consoles in HD. Fans zien de capriolen van Crash en zijn vrienden in glasheldere graphics terwijl ze door de bochten van alle originele racetracks heen scheuren.

De spanning loopt hoog op tijdens races met diverse personages uit de originele serie. Crash, Coco en Dr. Neo Cortex nemen het op tegen het personage Nitros Oxide om onze planeet van de vernietiging te redden. Deze nieuwe versie brengt alle bekende spelstanden terug, inclusief Adventure, Arcade Single Race, Arcade Cup Race, Time Trials en Battle Mode. Je kunt Crash Team Racing Nitro-Fueled zowel online als offline spelen in single- en multiplayer modus.

Crash Team Racing Nitro-Fueled verschijnt op 21 juni 2019 voor PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.