Kleurrijke Rayman Legends: Definitive Edition launch trailer

wo 13/09/2017
Praga
0 reacties

Rayman Legends Definitive Edition is nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch. Ben je zelf benieuwd naar de nieuwste game in deze populaire serie, probeer dan de game gratis door de demo te downloaden via de Nintendo eShop.

Rayman, eerder benoemd tot platformer van het jaar en winnaar van meerdere artistieke en muzikale prijzen, komt voor het eerst naar Nintendo Switch in Rayman Legends Definitive Edition. Speel de gehele game samen met maximaal drie vrienden en geniet van de exclusieve draadloze lokale multiplayer in de Kung Foot-modus. Spelers gebruiken het touch screen van de Nintendo Switch onder andere om vijanden te verslaan, platforms te manipuleren en touwen door te snijden. Dit kan waar en wanneer ze dat willen, zowel alleen als samen met vrienden.

Rayman Legends Definitive Edition speelt zich af in de magische wereld van Rayman. Spelers reizen met Raymans kleurrijke vrienden, onder wie Globox, Barbara en de Teensies, door een serie aan betoverde schilderijen. Baan je al rennend en springend een weg door verschillende werelden, red de dag en ontdek de geheimen van elk legendarisch schilderij.

Releasedatum
12/09/2017
Beschikbaar voor