Kirby Fighters 2 nu beschikbaar op Nintendo Switch

De roddel doe gisteren opdook is dus waar, Kirby Fighters 2 komt naar Switch, of beter gezegd verschijnt vandaag op Nintendo's nieuwste.

In Kirby Fighters 2, een vechtspel voor de goede orde, maak je een keuze uit 17 van Kirby’s meest iconische kopieervaardigheden, naast bekende vrienden en vijanden als Bandana Waddle Dee, Meta Knight, King Dedede, Gooey en Magolor. Elk van de speelbare vaardigheden en personages heeft zijn eigen speelstijl en acties. In Kirby Fighters 2 kunnen spelers voor het eerst ook gebruikmaken van Kirby’s nieuwe Wrestler-vaardigheid. 

In de Story Mode kun je samenwerken met een vriend of computergestuurde speler voor een opzichzelfstaand potje tegen King Dedede en Meta Knight, of je een weg naar de top van de Tower of Trial knokken. Tussen de verdiepingen van deze toren door kunnen spelers strategisch voorwerpen kiezen om bepaalde vaardigheden te versterken, wat goed van pas zal komen tegenover de vele verschillende vijanden die je bij het beklimmen van de toren zult ontmoeten. 

Voor nog meer multiplayer-fun kunnen twee tot vier spelers op 1 console het tegen mekaar opnemen, of online tegen elkaar knokken. Spelers kunnen zowel solo als in teams strijden, en daarbij de spelregels aanpassen, items en level-gevaren kiezen en zelfs de mogelijkheid activeren om tijdens teamgevechten als spook terug te keren. Zo hoef je je geen moment te vervelen, zelfs niet als je bent uitgeschakeld.

Kirby Fighters 2 is vanaf vandaag verkrijgbaar voor de Nintendo Switch, inclusief nieuwe vaardigheden, een story-mode en lokale en online multiplayer-modi. Personages uit de vorige game, zoals Meta Knight en King Dedede vieren eveneens hun terugkeer.

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments