Jeugdsentiment: Tom & Jerry-film staat gepland voor het voorjaar van 2021

Jeugdsentiment en pure nostalgie, twee helden uit mijn (en vele andere iets oudere gamers) jeugd, namelijk Tom en Jerry zijn (als corona geen roet in het eten gooit) te zien in de bioscoop in het voorjaar van 2021. Daar wordt toch iedereen vrolijk en goedgezind van? 

Als Jerry op de avond voor ‘de bruiloft van de eeuw’ in het chicste hotel van New York trekt, huurt de wanhopige bruiloftsplanner Tom in om van hem af te komen. Het kat-en-muisspel dat losbarst dreigt niet alleen de bruiloft, maar ook het hotel en haar carrière te ruïneren. Maar al snel doet zich een nog groter probleem voor: een verduiveld ambitieuze hotelmedewerker heeft het op ze alle drie gemunt.

Tom en Jerry’s nieuwe avontuur op het witte doek is een combinatie van klassieke animatie en live-action. De twee wagen zich op nieuw terrein en worden gedwongen tot iets ondenkbaars… ze moeten samenwerken!

De hoofdrollen in “Tom & Jerry” worden vertolkt door Chloë Grace Moretz (“Bad Neighbors 2”, “The Addams Family”), Michael Peña (“Cesar Chavez”, “American Hustle”, “Ant-Man”), Rob Delaney (“Deadpool 2”, “Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw”), Colin Jost (“How to be Single”, “Saturday Night Live”) en Ken Jeong (“Crazy Rich Asians”, “The Hangover”, “Transformers: Dark of the Moon”).

De film is geregisseerd door Tim Story (“Fantastic Four”, “Think Like a Man”, “Barbershop”) en geproduceerd door Chris DeFaria (“The LEGO Movie 2”, “Ready Player One”, “Gravity”).

3 reacties

ugh.. dubbing. Bij een volledige animatie film kan ik dit nog slikken maar combo's of live action films begrijp ik niet waarom ze hier tijd in steken om dit te dubben. Wie wil dit nu zo zien... Ook heeft het bij dubbing geen nut van de cast te noteren.. je kan dan beter opsommen wie de vlaamse stemmen inspreekt. Mijne kleine zal alvast meekijken met de originele versie.

Rating:0

Neen neen EN neen... zowel de dub in het nederlands als de moderne stijl.

Rating:0

Originele engelse trailer op https://www.youtube.com/watch?v=kP9TfCWaQT4

Rating:0

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments