It Takes Two is het nieuwe project van de studio achter A Way Out

It Takes Two is het nieuwe werk van de in Stockholm gevestige studio achter A Way Out, dat ook onder het EA Originals-label werd gepubliceerd.

Onder leiding van Josef "Fuck the Oscars" Fares, die meerdere BAFTA-awards won, levert Hazelight Studios een visionaire game met een hele nieuwe benadering van het genre, waarbij spelers samen een ongewoon en wonderlijk avontuur beleven.

In bovenstaande video schetst Josef Fares zijn visie op de titel als een unieke gevarieerde co-op actiegame, aangevuld met platformelementen, die spelers meeneemt op een emotionele reis in een fantastische wereld. Zelf voegt hij daar nog aan toe dat deze game een "crazy rollercoaster ride" gaat worden.

Nog even over het verrassende A Way Out zodat je helemaal mee bent: In A Way Out kruip je in de huid van ofwel de wijze, raadzame Vincent, of die van de mondige, doet-voor-hij-denkt Leo. Beide personages staan op hun eigen manier in het gevangenisleven, en hebben hun eigen unieke manier van specifieke situaties aan te pakken. Samen proberen ze uit dezelfde gevangenis te breken, ieder met hun eigen motief.

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments