Iron Maiden-frontman presenteert eigen World of Warplanes-serie

di 19/06/2018
Praga
0 reacties

We zijn fan van Iron Maiden, en dat is meteen ook de reden waarom we dat hier posten. Bovendien vermoeden we dat er onder onze bezoekers heel wat gelukzakken zijn die de legendarische band aan het werk gaan zien op Graspop binnenkort, en daarom is dit meteen een ideale opwarmer.

Het nieuws is eigenlijk dat frontman, en zanger, Bruce Dickinson niet alleen zelf een begenadigd piloot is, en fan van vliegtuigen, maar ook een eigen serie over de historische vliegtuigen, die deel uitmaken van het aanbod in World of Warplanes, gaat presenteren, en dit in opdracht van Wargaming.

Leuk voor de fans is dat de video voor het nummer Aces High, geschreven door de bands bassist Steve Harris uit 1984, hermaakt werd met beelden uit World of Warplanes. Boven de loeiharde clip van het 'nieuwe' Aces High, en onder de eerste aflevering van Bruce - ik weet alles over vliegtuigen - Dickinson. En om eerlijk te zijn, het enige wat Bruce doet is twee minuten vertellen over de Hawker Hurricane.  Dus moest je in slaap vallen tijdens het bekijken van onderstaande Bruce Dickinson Warplanes Diaries: Hawker Hurricane-video, klik dan snel op bovenstaande video want dan zal je heerlijk terug wakker worden op de tonen van Aces High.

 

Releasedatum
13/11/2013
Beschikbaar voor