inXile Entertainment toont eerste bewegende beelden van Wasteland 3

wo 12/06/2019
Praga
0 reacties

inXile Entertainment, de studio geleid door Interplay-oprichter en Wasteland-medebedenker Brian Fargo en uitgever Deep Silver laten ons weten dat hun Wasteland 3 in de lente van 2020 verschijnt op Xbox One, Xbox Game Pass, PlayStation 4, Windows, Mac en Linux.

De legendarische serie die pionier was in het post-apocalyptische genre, laat spelers terug in de rol kruipen van Desert Rangers; wetsgeleerden in een post-nucleaire wereld die werken aan de heropbouwen van de samenleving.

Wasteland 3 ruilt de droge en stoffige hitte van het Amerikaanse zuidwesten in voor het permanent bevroren Colorado, met een aantal ijzige nieuwe locaties. Een gesmaakte setting blijkbaar want ook Frospunk had dit soort setting en kon op heel wat bijval rekenen.

Naast de toevoeging van verhalende keuzes en consequenties en de tactische turn-based gameplay waar de serie bekend om staat, heeft Wasteland 3 ook gloednieuwe features waaronder een dynamisch gesprekssysteem, een upgradebaar spelersvoertuig en de mogelijkheid om samen met een vriend online het verhaal te spelen.

Klinkt alleszins ijzig lekker vinden wij.

Releasedatum
TBA
Beschikbaar voor