Inschrijven voor de Belgium Game Awards kan vanaf nu

do 17/10/2019
Praga
0 reacties

Ben je zelf iemand die creatief bezig is met games, misschien samen met een vriend (of vrienden) een game aan het ontwikkelen is, of heb je zo'n hobbyprojectje waarvan je denkt dat dit wel iets kan worden? Stuur dan je creatie in voor de Belgian Game Awards en wie weet...

Cronos Interactive, in samenwerking met VAF/GAME, FLEGA, WALGA, Flanders DC en screen.brussels, kondigen de start aan voor het indienen van Belgische game producties voor de Belgian Game Awards 2020.

Video game studios uit België zijn van harte welkom om hun laatste nieuwe projecten in te zenden via de Belgian Game Awards website. Indienen is mogelijk gedurende één maand, tot 15 november 2019. De genomineerden worden aangekondigd in Januari 2020.

De Belgian Game Awards brengt het beste van de Belgische Gamesindustrie bij mekaar onder een dak. Om deel te kunnen nemen aan deze wedstrijd, dienen games en projecten ontwikkeld te zijn in België en uitgebracht na december 2018. Nieuwe games, met een release voorzien in 2020, kunnen ook ingediend worden voor de categorie “Most Anticipated Game of the Year.” award. 

De Belgian Game Award show vindt plaats op 21 februari 2020 om 20.30 tijdens de 1UP Conference & EXPO te Kortrijk. Ticketten voor deze award ceremonie en 1UP kan u bestellen via de website van 1UP.

De editie van 2019, gepresenteerd door William Boeva en Eefje Depoortere, erkende uitmuntende projecten, zoals Flotsam, Pixel Picasso, Space Pirate Trainer, Divinity: Original Sin and vele anderen. De volledige lijst van winnaars kan u hier terugvinden.