Indrukwekkende eerste gameplaybeelden voor Destiny 2

vr 19/05/2017
Praga
1 reacties

Gisteren pakten Bungie en Activision uit met de eerste bewegende gameplay-beelden van Destiny 2. Verrassend hierbij is dat ook Blizzard van de partij is...

Bungie en Activision hebben de eerste Destiny 2 gameplaybeelden aan de wereld onthuld tijdens een livestream event, dat je hier kan herbekijken, vanuit het Amerikaanse Jet Centre in Hawtorne, Californië.

Destiny 2 is het vervolg op Destiny, de online first-person shooter die spelers meeneemt in een episch avontuur om de mensheid te redden van de ondergang. In de live uitzending kregen kijkers verschillende onderdelen van Destiny 2 te zien, te beginnen met de aangrijpende openingsscène van de campagnemissie die de setting voor de game meteen duidelijk maakt.

Je zult je kracht moeten herstellen nu je thuisbasis is vernietigd en je wapens je zijn ontnomen. Daarnaast ging de uitzending in detail in op de sociale en co-op onderdelen van de game, inclusief de geheel nieuwe ‘Guided Games’-optie, en werden er verschillende nieuwe bestemmingen geïntroduceerd.

Destiny 2 is vanaf september 2017 beschikbaar voor PlayStation 4, met tijdelijke exclusieve extra content, en Xbox One (voor specifieke functies is PlayStation Plus of Xbox Live Gold-abonnement vereist). Daarnaast is Destiny 2 beschikbaar voor de PC, waar het wordt aangeboden via retailkanalen of digitaal via Battle.net, de online gaming service van Blizzard Entertainment.

In de verhaallijn van Destiny 2 is de laatste veilig stad op aarde volledig in puin gelegd en bezet door een machtige nieuwe vijand en zijn elite leger, de ‘Red Legion’. Iedere speler creëert zijn eigen karakter, een ‘Guardian’, oftewel beschermers van de mensheid. Als Guardian in Destiny 2 heb je als speler de taak om nieuwe vaardigheden en wapens te leren beheersen, om vervolgens samen krachten te bundelen en de stad te heroveren.

 

Releasedatum
06/09/2017
Beschikbaar voor

1reactie

Mooi maar ik zal wel wachten voor de price drop (+/- 30 eur max) eens het uit is want zoals bij de eerste ga ik geen 60 euro meer afdokken voor een half spel als ze terug 2 add-ons gaan uitbrengen met extra verhaal, MP content etc...

Rating:0